„Pasidžiaukime kartu“ šventėje apdovanoti 26 gimnazistai

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2024-06-03
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 29-ąją Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vykusioje tradicinėje Prienų rajono savivaldybės mokyklų gabių mokinių pagerbimo šventėje „Pasidžiaukime kartu“ apdovanoti aukščiausių įvertinimų pasiekę rajono mokyklų mokiniai. Šventėje dalyvavo 82 Prienų „Žiburio“ gimnazijos mokiniai.

5 mokiniai buvo apdovanoti Prienų rajono savivaldybės mero padėkos raštais: jie užėmė pirmąsias vietas arba tapo laureatais ne mažiau kaip trijų skirtingų sričių dalykinių olimpiadų ar / ir konkursų rajoniniuose etapuose ir / arba užėmė prizines vietas olimpiadų ar konkursų šalies etapuose.

16 mokinių buvo apdovanoti Prienų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštais: jie užėmė prizines vietas arba tapo laureatais ne mažiau kaip trijų dalykų rajoninėse  olimpiadose ar / ir konkursuose (bent vienoje iš jų užėmė I vietą) ir / ar užėmė prizines vietas olimpiadų, konkursų regioniniuose etapuose.

5 mokiniai buvo apdovanoti Prienų švietimo pagalbos tarnybos direktoriaus padėkomis: jie užėmė prizines vietas arba tapo laureatais ne mažiau kaip trijose dalykinėse olimpiadose ar /ir  konkursuose (rajoninio, regioninio lygmens).

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos