„Proveržio“ premijos pristatymas abiturientams

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2023-05-08
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 24 d. vyko „Proveržio“ premijos pristatymas abiturientams. Pristatymo metu dvyliktokai buvo supažindinti su premijos steigėjais, informacija, kuri naudinga norint laimėti virš 1000 piniginį prizą, bei aptarta kokios istorijos yra vertos „proveržio“ pavadinimo.

Svarbiausi akcentai:
- Norint pretenduoti laimėti premiją reikia parašyti motyvacinį laišką, kuris būtų ne ilgesnis nei 1000 ž. ir užpildyti dalyvio formą iki birželio 1 d.;
- Laiškai bus anonimizuoti ir vertinami komisijos. Komisijos nariai ir laimėtojas bus paskelbti premijos įteikimo metu per abiturientų išleistuves;

- Proveržio verta istorija gali būti net ir mokinys auginantis triušiukus, jeigu savo veikloje jaučia džiaugsmą ir motyvacinio laiško forma įrodo, kad jam tai yra proveržis.

Šia premija neieškome Elon’o Musk’o - norime džiaugtis mokiniams svarbiais laimėjimais, pasiekimais, kurie nebūtinai turi būti susiję su akademiniais pasiekimais. Jei abejoji ar tavo istorija bus verta proveržio - tikrai sudalyvauk, nes neturi atitikti kokių nors nepasiekiamų kriterijų, kad piniginis prizas būtų tavo!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos