O mes vis judam

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2023-06-12
  • Kategorija: Sportas

Birželio 1 dieną Stakliškių gimnazijos sporto aikštyne vyko paplūdimio tinklinio varžybos mokytojo P. Kundroto taurei laimėti. Šiose varžybose dalyvavo 9 komandos, iš kurių 3 atstovavo „Žiburio“ gimnazijai. Iš pradžių mūsų komandos žaidė tarpusavyje ir tik po atkaklios kovos išsiaiškėjo, kuri komanda kovos dėl taurės. Komanda „Ben Ten“ (B. Žurauskas, A. Mitrulevičius ir D. Petkus) žaidė su Jiezno ir Stakliškių gimnazijų tinklininkais. Mūsų komanda įveikė abi komandas ir iškovojo taurę.

Šeštadienį Paprienės paplūdimio tinklinio aikštelėse vyko paplūdimio tinklinio sezono atidarymo varžybos. Smagu, kad šiose varžybose dalyvavo 3 merginų ir 7 vaikinų komandos. Tai ne tik mūsų gimnazijos mokiniai, bet ir buvę gimnazistai.

Merginų grupėje I-ąją vietą iškovojo komanda „Dvi Miglės“ (M. Damynaitė, M. Dobilaitė), antrąją – „Dvi“ (D. Černevičiūtė, D. Kuzmickaitė), trečiąją „Greitos ir įsiutę“ (J. Radzevičiūtė, V. Miknevičiūtė).

Vaikinų grupėje po atkaklios kovos pirmąją vietą iškovojo „Tomas ir ko“ (T. Vilkas, S. Žitkus), antrąją „Mes pora“ (T. Pagirys, E. Stravinskas), trečiąją „Sugalvosim vėliau“ (J. Bucevičius, A. Vaitkevičius).

Komandos nugalėtojos ir prizininkės buvo apdovanotos medaliais.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos