Europos kalbų dieną – netradicinės mokinių vedamos pamokos

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2023-09-27
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 26-oji – Europos kalbų diena, kuri tradiciškai kasmet minima mūsų gimnazijoje pamokų metu. Šiais mokslo metais anglų kalbos mokytoja Jurgita Barkauskienė ir ekonomikos mokytoja Laima Raudonikienė (MEPA vyresnioji ambasadorė) kartu su I–IV klasių mokiniais nutarė šią dieną paminėti kitaip nei ankstesniais mokslo metais – visoms klasių grupėms vyko Europos kalbų pamokos gimnazijos aktų salėje.

Džiugu, kad prie šios iniciatyvos prisidėjo labai daug mokinių ir mokytojų. Vieni gimnazistai pamokoms nupiešė plakatus, kiti dainavo įvairiomis kalbomis, treti rinko informaciją ir paruošė pristatymus lietuvių bei prancūzų kalbomis, taip pat kūrė viktorinos klausimus. Šias netradicines pamokas savo bendraamžiams kūrybiškai vedė patys mokiniai: jie visas užduotis suspėjo atlikti laiku ir baigiantis pamokoms pateikė įsivertinimą. Klasių grupių komandos, teisingiausiai ir greičiausiai atsakiusios į viktorinos klausimus, buvo apdovanotos „Tango Pizza“ 30 eurų čekiais.

Širdingai dėkojame mūsų gimnazijos direktorei ir pavaduotojoms, taip pat ir anglų kalbos mokytojams (Jūratei, Artur ir Vilijai), nuoširdžiai prisidėjusiems prie Europos kalbų dienos organizavimo.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos