Mažoms ir didelėms Kalėdoms eXpo2022

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2022-12-13
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 10 d. „Lietuvos Junior Achievement“ surengė jau tradicija tapusią kalėdinę moksleivių verslų mugę eXpo2022. Šiemet mokiniai pristatė savo produktus bei paslaugas, kurios puikiai tinka įvairioms Kalėdoms: nesvarbu, ar sveikinsite draugus, ar leisite laiką su šeima.

Šiemet Lietuvos Respublikos mokyklose veikia jau daugiau nei 500 jaunųjų bendrovių, bet tik 130 praėjusios komisijos atranką pasirodė kalėdinėje mugėje eXpo. Į eXpo patenka tik įdomiausios, produktus ir paslaugas jau kuriančios bendrovės.

Prienų ,,Žiburio“ gimnazijai atstovavo dvi komandos: ,,Derneco“ – Felicija Kuliešaitė (III c kl.), Ignė Brudniūtė, Vakaris Marčiulaitis, Augustas Čepkevičius ir Aurimas Kamarauskas iš II a klasės  – bei ,,Kūrybinė krizė“ – Lina Anusevičiūtė, Viktorija Koklevičiūtė ir Nojus Šiugždinis iš III a klasės. Abi komandos puikiai pristatė savo kurtą produkciją, o komisija negailėjo pagyrų, patarimų, skatino nesustoti patyrus mažas nesėkmes.

Renginį vedė bei dainavo charizmatiškasis aktorius, dainininkas Dominykas Vaitiekūnas, Baltojo Kiro muzika skambėjo komisijai, mokytojams, mokiniams, rėmėjams, organizatoriams bei eXpo lankytojams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos