Kalėdinės varžybos Concept 2 treniruokliais

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2023-12-20
  • Kategorija: Sportas

Gruodžio  15-ąją, penktadienį, gimnazijoje vyko projekto „Sportuokime su džiaugsmu – gyvenkime sveikai!“ (SRF-FAV-2020-1-0184), kurį bendrai finansuoja Sporto rėmimo fondas, kalėdinės varžybos Concept 2 irklavimo treniruokliais „Žiburio“ gimnazijos taurei laimėti. Varžybose dalyvavo gausus būrys sportininkų ne tik iš mūsų gimnazijos, bet ir iš „Revuonos“  pagrindinės mokyklos, Veiverių T. Žilinsko ir Jiezno gimnazijų. Tai asmeninės ir komandinės varžybos.

Merginos ir vaikinai treniruokliais varžėsi 1000 m distancijoje. Merginų grupėje geriausiai sekėsi mūsų žiburietėms G. Vilbasytei – ji iškovojo pirmą vietą, antrą vietą laimėjo L. Jankauskaitė, trečią – V. Šuliauskaitė. Vaikinų grupėje geriausiai pasirodė taip pat „Žiburio“ gimnazistai: pirmasis buvo P. Radžiūnas, antras – D. Stravinskas, trečia vieta atiteko L. Kavaliauskui.  Nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, prizininkai – medaliais.

Komandinėse varžybose pirmą vietą iškovojo Prienų „Žiburio“ gimnazijos IV d klasės komanda (P. Radžiūnas, L. Kavaliauskas, N. Juodsnukis, D. Zujus, V. Šuliauskaitė, G. Vilbasytė). Antrą vietą užėmė  Prienų „Žiburio“ gimnazijos I a (1) klasės komanda (D. Stravinskas, M. E. Giraitis, D. Pacukonis, M. Urbaitis, R. Stapčinskaitė, M. Liutkevičiūtė). Trečia buvo „Žiburio“ gimnazijos IV c klasės komanda (L. Gaučys, I. Urbaitis, A. Krapavičius, G. Mielaika, L. Jankauskaitė, A. Visockaitė). Komanda nugalėtoja  apdovanota „Žiburio“ gimnazijos taure ir diplomu, komandos prizininkės – taurėmis ir diplomais.

Visos varžybų komandos buvo apdovanotos padėkos raštais, taurėmis, dalyviai – prisiminimo medaliais. Mokiniai ne tik dalyvavo varžybose, vaišinosi kibinais su sultiniu, bet ir Prienų visuomenės sveikatos biuro specialistės Indrės Jasionienės mokymuose praktiškai mokėsi efektyviai suteikti pirmąją pagalbą. 

Dėkojame projekto partneriams – Prienų rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biurui,  VšĮ „Krašto vitrinai“, LTOK, taip pat Prienų kūno kultūros ir sporto centrui, Prienų kūno kultūros treneriui V. Vaitiekūnui, Prienų rajono savivaldybės tarybos nariui J. Juocevičiui, mokiniams, padėjusiems organizuoti šį renginį. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos