Prienų „Žiburio“ gimnazijoje stažavosi du sporto mokytojai iš Latvijos

  • Paskelbė : Mindaugas Račaitis
  • Paskelbta: 2024-05-22
  • Kategorija: Sportas

Gegužės 13–17 dienomis gimnazijoje stažavosi Latvijos, Liepojos Draugiškos vidurinės mokyklos (Liepājas Draudzīgā aicinājuma vidusskola) du sporto mokytojai: Rolands Pocjutis ir Ginta Kaire. Mokytojai iš Latvijos atvyko pagal Erasmus+ projekto Nr. 2023-I-LV01-KA121-SCH-000125288 programą.

Stažuotė prasidėjo nuo susitikimo su stažuotės koordinatoriumi Olegu Batučiu, gimnazijos direktore Irma Kačinauskiene. Buvo aptarti ir suderinti stažuotės tikslai, uždaviniai ir programos turinys. Nuo pat pirmos dienos mokytojai latviai buvo įtraukti į pamokų stebėjimo, pamokų planų nagrinėjimo ir aptarimo veiklas. Taip pat su stažuotojais buvo aptariamos stipriosios bei silpnosios projekto vykdytojų darbo pusės, bendromis jėgomis ieškoma būdų pagerinti pamoką. Pavyko palyginti Lietuvos ir Latvijos FU programų turinį bei padiskutuoti apie sunkumus, su kuriais kasdieniniame darbe susiduria kaimyninių šalių mokytojai.

„Žiburio“ gimnazijos fizinio ugdymo mokytojų komanda didžiuojasi, kad latviai projektui pasirinko mūsų gimnaziją, džiaugiasi, jog programos turinys atitiko stažuotojų lūkesčius.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos